Αδυνάτισμα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ & ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!


Με τις νέες θεραπείες αδυνατίσματος που παρέχει το κέντρο αισθητικής της Καλλιόπης Σταυροπούλου, στην Αμαλιάδα, μπορείτε να χάσετε πόντους και, τελικά, να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά, αποκτώντας και ένα… σμιλευμένο σώμα! Γιατί το θέμα δεν είναι να χάσετε, απλώς, κιλά και πόντους και να καταλήξετε με ένα… πλαδαρό σώμα.

Το αδυνάτισμα θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε και να πετύχετε το στόχο σας -προστατεύοντας πάντα την υγεία σας, και το σώμα σας να διατηρηθεί σφριγηλό και νεανικό!

Έτσι αντιμετωπίζουμε το θέμα ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ εμείς, στο κέντρο αισθητικής Καλλιόπη Σταυροπούλου. Οι θεραπείες αδυνατίσματος που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας χαρακτηρίζονται ως θεραπείες νέας γενιάς και αποτελούν, πραγματικά, μία ολοκληρωμένη και καινοτόμα πρόταση αναζωογόνησης. Σας περιμένουμε στο χώρο μας, για να εφαρμόσουμε-προσαρμόσουμε τις θεραπείες μας στις δικές σας ανάγκες αδυνατίσματος, με στόχο την απώλεια λίπους και τη… λιπογλυπτική!

Ηλεκτροθεραπεία

Γυμναστείτε ξεκούραστα και αδυνατίστε!

Η ηλεκτροθεραπεία αποτελεί έναν ραγδαία εξελισσόμενο τομέα στην αισθητική, με πολλές δυνατότητες στις αισθητικές εφαρμογές. Η Ηλεκτροθεραπεία είναι γνωστή ως παθητική γυμναστική και δίνει την ιδεατή λύση, αν σας είναι αδύνατο να γυμνάζεστε και δη καθημερινά!

Η παθητική γυμναστική του σώματος επιτυγχάνεται με την επίδραση του ρεύματος στις μυϊκές ομάδες. Τα ρεύματα χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν συσπάσεις στους μυς και εφαρμόζονται, κυρίως, με τη μορφή παλμικών εντάσεων, έτσι ώστε η σύσπαση να αυξάνεται και να ελαττώνεται βαθμιαία σε δύναμη. Το μηχάνημα παθητικής γυμναστικής αντιμετωπίζει ακόμα και το πιο εξειδικευμένο πρόβλημα που αφορά στο αδυνάτισμα: το τοπικό ή ολικό πάχος, τη σύσφιγξη, την ανόρθωση, την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών, καθώς και συνδυασμό των παραπάνω.

Το κέντρο αισθητικής Καλλιόπη Σταυροπούλου διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα Ηλεκτροθεραπείας, όπως: Πρόγραμμα αδυνατίσματος για λιποδιάλυση, Πρόγραμμα σύσφιγξης, Πρόγραμμα για λιποδιάλυση και σύσφιγξη, Πρόγραμμα συντήρησης, Λεμφικό πρόγραμμα κ.ά.

CAVITATION

Η μέθοδος Cavitation είναι μια μη επεμβατική τεχνική που προκαλεί απώλεια λίπους, ενώ ταυτόχρονα κάνει λιπογλυπτική. Τα κύματα υπερήχου χαμηλής συχνότητας, δημιουργούν μικροφυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, προκαλώντας τη διάσπαση των λιποκυττάρων. Το λίπος υγροποιείται και αποβάλλεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό.

Tο Cavitation συγκαταλέγεται στις πιο σύγχρονες και δραστικές μεθόδους λιπογλυπτικής, γιατί τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν ξαναδημιουργούνται, κάνοντας το αποτέλεσμα μόνιμο. Η θεραπεία συστήνεται για τις περιοχές της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών και για το εσωτερικό μέρος των γονάτων. Με κάθε θεραπεία επιτυγχάνεται μείωση του σωματικού λίπους, απώλεια πόντων, βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος και βελτιώνεται η λεμφική κυκλοφορία

Σημαντικά πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι ότι είναι ασφαλής και ανώδυνη, ενώ η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση! Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους σώματος και δέρματος και σε κάθε εποχή.

Κρυοθεραπεία

Στο κέντρο αισθητικής Καλλιόπη Σταυροπούλου μπορείτε να διορθώσετε τις ατέλειες του σώματός σας με τα οφέλη της Κρυοθεραπείας! Πρόκειται για μία αναζωογονητική θεραπεία κατά την οποία: ωφέλιμα κοσμητικά σκευάσματα εισέρχονται στο μεσόδερμα, ενώ παράλληλα στην περιοχή της εφαρμογής το δέρμα δέχεται ψύξη στους -10oC, από την κεφαλή του συστήματος.

Τα αποτελέσματα της Κρυοθεραπείας είναι άμεσα και εντυπωσιακά, καθώς αποκτάτε ένα σώμα σμιλευμένο και πιο νεανικό! Μέσω της θεραπείας αυτής, επιτυγχάνεται διόρθωση στους εξής τομείς: στη χαλάρωση της κοιλιάς και των μπράτσων, στο τοπικό πάχος σε περιφέρεια και κοιλιά, καθώς και στη χαλάρωση/κυτταρίτιδα των μηρών.

Ας σημειωθεί ότι, σύμφωνα με κλινικές μελέτες, όταν το δέρμα υποστεί για ελάχιστα λεπτά ψύξη στους -10oC, δημιουργούνται διάφορες αλυσιδωτές αντιδράσεις με εξαιρετικά οφέλη στην αντιγήρανση!

FRAX LIPO

Επαναπροσδιορίζοντας τον πραγματικό σας εαυτό.

Το FraxLipo χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη εστιασμένη μαγνητική ακτινοβολία υψηλής έντασης, η οποία διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες, προκαλώντας ενδυνάμωση και ταυτόχρονα λιπόλυση.

30 λεπτά θεραπείας μπορεί να διεγείρουν 30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις,  οι οποίες βοηθούν και αυξάνουν το μεταβολισμό, με αποτέλεσμα την άμεση λιποδιάλυση και την ταυτόχρονη μυϊκή  τόνωση, για ένα σμιλεμένο σώμα.

Η επαναστατική και νεότατη μέθοδος λειτουργεί με εστιασμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και χαρίζει στητούς γλουτούς και επίπεδη κοιλιά, ενδυναμώνοντας όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος.

Προσφέρει τόνωση, γράμμωση, ανόρθωση και καύση των λιποκυττάρων.

Έτσι, έχουμε ανάπτυξη χιλιάδων μυϊκών ινιδίων και κολλαγόνου και, τελικά, ενδυνάμωση του μυός και απώλεια λίπους χωρίς καθόλου κόπο.

Πλεονεκτήματα

 • Ασφαλές και μη επεμβατικό.
 • Χωρίς ηλεκτρικό-θερμικό φορτίο.
 • Χωρίς ακτινοβολία.
 • Δεν χρειάζεται περίοδος αποκατάστασης.
 • Εύκολη και άνετη διαδικασία.
 • Χωρίς πόνο, χωρίς ιδρώτα χωρίς άλλες παρενέργειες.

 Αποκτήστε ορατά αποτελέσματα σε:

 • Κοιλιά/Γλουτούς/Μηρούς/Μπράτσα
 • Άμεση αλλαγή στο σώμα
 • Αύξηση δύναμης και αντοχής
 • Ευεξία χωρίς κόπο
 • Ενδυνάμωση των μυών κατά 16%
 • Μείωση λίπους κατά 19%
 • Βελτίωση της κυτταρίτιδας

Το FraxLipo μειώνει και το τοπικό λίπος και ενδυναμώνει τους μύες σε βάθος  μέχρι 8 cm, αλλάζοντας το σχήμα του σώματος!

Με τέσσερις κεφαλές, οι οποίες μπορούν vα λειτουργήσουν μεμονωμένα, ή και οι τέσσερις μαζί, δημιουργείται ένα μυϊκό υπόστρωμα κάτω από τα λιποκύτταρα, επιτυγχάνοντας ένα κομψό και αθλητικό σώμα.

Η θεραπεία δεν προκαλεί θερμότητα ή ψύξη και δεν προκαλεί πόνος στους ιστούς.

Ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά τη θεραπεία!
Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τους γλουτούς και την κοιλιά!

FraxLipo

Λεμφικό μασάζ – Πρεσσοθεραπεία

Με το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας δημιουργείται μια βαθιά αποτοξινωτική αγωγή, που περιορίζει τις τοξίνες και τονώνει το μεταβολισμό. Η θεραπεία βασίζεται στη χρήση ειδικών υλικών, όπως η λάσπη που θερμαίνεται και διαλύεται με ιαματικό νερό. Τοποθετείται σε όλο το σώμα ή μόνο στα σημεία που μας ενδιαφέρουν και, όταν αφαιρεθεί, ακολουθεί μασάζ με αιθέρια έλαια.

lemfiko-masaz

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε, να σας ακούσουμε!