Μακιγιάζ

MΑΓΝΗΤΙΣΤΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ…


ΠΡΩΙΝΟ & ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Νέες τεχνικές και χρώματα που αναδεικνύουν την ομορφιά σας!

Επαγγελματικά και επώνυμα προϊόντα make up.

Πετυχαίνουμε την άψογη & λαμπερή εμφάνισή σας, για κάθε περίπτωση…

Στο κέντρο αισθητικής της Καλλιόπης Σταυροπούλου, στην Αμαλιάδα, ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ και τις προσαρμόζουμε στο δικό σας πρόσωπο. Σας παρέχουμε, επιτυχώς, υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ για κάθε στυλ και περίσταση, αναδεικνύοντας πάντα -σε κάθε μας make up, την ομορφιά που κρύβεται μέσα σας!

Απλό Μακιγιάζ

Αποκαλύπτουμε την κρυμμένη ομορφιά σας, με τον πιο λιτό & φυσικό τρόπο!  

Βραδινό Μακιγιάζ

Βραδινή έξοδος; Δείπνο ή ειδική περίσταση; Αφήστε σε εμάς το μακιγιάζ σας!

Νυφικό Μακιγιάζ

Ειδικό πακέτο Προσώπου-Σώματος για νύφες.

Για μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας, προτείνουμε το πιο επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ, με τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα της αγοράς. Η εμπειρία μας και οι νέες τεχνικές που εφαρμόζουμε στο νυφικό μακιγιάζ… θα σας εντυπωσιάσουν!

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

Ο σχηματισμός των φρυδιών παίζει σημαντικό ρόλο στην ομορφιά και την αρμονία του προσώπου. Το σχήμα, το πάχος και το μήκος των φρυδιών σας πρέπει να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Αναμφισβήτητα, τα καλοσχηματισμένα φρύδια δυναμώνουν το βλέμμα και συμβάλλουν στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου!

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια, επίσης, διευκολύνουν το μακιγιάζ, που μπορεί να φανεί εντυπωσιακότερο χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Τέλος, αν τα φρύδια έχουν σχηματιστεί σωστά, μπορούν να… ξεγελάσουν και να καλύψουν ατέλειες!

Στο κέντρο αισθητικής της Καλλιόπης Σταυροπούλου, λαμβάνοντας υπόψη τις αναλογίες του προσώπου σας, δίνουμε το ιδεατό σχήμα στα φρύδια σας, αναδεικνύοντας την αρμονία και την ομορφιά των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σας!

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Βλεφαρίδες πιο μακριές… με φυσικό τρόπο!

Η μόνιμη καμπύλη και η φυσική ανοδική τάση που δίνουν οι ειδικοί του κέντρου μας στο σχήμα των βλεφαρίδων σας ονομάζεται περμανάντ βλεφαρίδων. Η τεχνική αυτή τείνει να αντικαταστήσει το ειδικό κλασικό ψαλιδάκι με το οποίο γινόταν -έως τώρα- το γύρισμα των βλεφαρίδων. Η περμανάντ βλεφαρίδων χαρίζει μόνιμα αποτελέσματα. Τονίζει τις βλεφαρίδες, τους χαρίζει καμπυλότητα και τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές!

HENNA-TATTOO ΦΡΥΔΙΩΝ

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ – MICROBLADING

Υπέροχα & Καλοσχηματισμένα Φρύδια!

H Henna φρυδιών είναι μία θεραπεία -ημιμόνιμο μακιγιάζ- που δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και βελτιώνει το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών σας! Είναι μια καινοτόμα τεχνική, που δεν σχετίζεται με την παραδοσιακή βαφή των φρυδιών. Είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Η Henna φρυδιών, εν αντιθέσει με τη χημική βαφή, βάφει εκτός από τις τρίχες και το δέρμα. Τα φρύδια ανασχηματίζονται, τα κενά τους γεμίζουν και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Ας σημειωθεί ότι βάφονται ακόμα και οι λευκές τρίχες, με αποτέλεσμα διαρκείας!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών

Το ακροβλεφαρο lash-liner ειναι η καλυτερη επιλογη για να τονίσει και να αλλάξει το βλέμμα σου. Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών – Αποκτήστε τα Χείλη που Ονειρεύεστε…! Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών απυεθείνετε σε όσους δεν έχουν καλο σχήμα στα χέιλη η σε αυτού ς που απλά θέλουν να τα τονίσουν Είναι η πιο αποτελεσματική και μόνιμη λύση για να δώσετε σχήμα και όγκο στα χείλη σας ώστε να διατηρούν πάντοτε τη φόρμα και το χρώμα τους.

ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ

Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσεις θεϊκό μαύρισμα είναι ο αερογράφος. Γιατί;

Διαρκεί 15 μέρες και δεν αφήνει μπαλώματα ή κιτρινίλες στο δέρμα.

Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι από ζαχαροκάλαμο.

Γρήγορο μαύρισμα σε ό,τι απόχρωση επιθυμείς, από ελαφρύ μαύρισμα μέχρι τροπικό.

Το ζαχαροκάλαμο είναι φυσικό συστατικό, χωρίς καμία αντένδειξη, που θα κάνει το δέρμα σου να δείχνει υπέροχο και μπορείς να το κάνεις όσο συχνά θέλεις. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε, να σας ακούσουμε!