Κυτταρίτιδα

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ; ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!


Στο κέντρο αισθητικής της Καλλιόπης Σταυροπούλου, στην Αμαλιάδα, θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα σύγχρονων θεραπειών κατά της κυτταρίτιδας που διαρκώς επεκτείνεται, καθώς παρουσιάζονται, συνεχώς, νέα δεδομένα. Σήμερα, η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας περνάει σε άλλο επίπεδο θεραπείας, σε συνδυασμό με πολλές τεχνικές, όπως τοπικό μασάζ/χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων και ειδικών προϊόντων, καθώς και εφαρμογή πρωτοκόλλων περιποίησης που δίνουν πραγματικές λύσεις στο πρόβλημα!

LPG ENDERMOLOGIE

Αποτελεί, παγκοσμίως, την πλέον διαδεδομένη θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Πρόκειται για ένα σύστημα από δύο κυλίνδρους, που προκαλεί συμπίεση και αναρρόφηση στις περιοχές θεραπείας του σώματος, διεγείροντας έτσι τη λεμφική κυκλοφορία. Η αίσθηση που δημιουργείται είναι αυτή ενός έντονου μασάζ. Χρειάζονται, συνήθως, τουλάχιστον 12 συνεδρίες για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας.

LPG-ENDERMOLOGIE

ΥΠΕΡΗΧΟΙ

Οι υπέρηχοι είναι μια μέθοδος διείσδυσης στις στοιβάδες της επιδερμίδας με καλλυντικά προϊόντα.

Η θεραπεία γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα και χρησιμοποιείται ώστε να γίνει διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και της ροής της λέμφου.

Γίνεται βαθιά καθαριστική δράση με τα κύματα υπερήχων, τα οποία είναι σε θέση να βελτιώσουν την υφή του δέρματος, να μειώσουν τα οιδήματα και να προκαλέσουν μεταβολισμό στο δέρμα.

Επίσης, αυξάνουν σε τοπικό επίπεδο τη μεμβράνη των κυττάρων, με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού τους και την αποβολή περιττών σωματικών υγρών.

Οφέλη:

  • Βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας
  • Μείωση των ρυτίδων
  • Μείωση της ακμής
  • Μείωση δυσχρωμιών
  • Βελτίωση του οβάλ του προσώπου
  • Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου
  • Μείωση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Το τοπικό πάχος είναι ένα ζήτημα που απασχολεί άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή του σχήματος του σώματος και, πολύ συχνά, παρατηρείται ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν περιττά κιλά!

Η στρατηγική που χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους είναι: συνδυασμός μεθόδων, θεραπείες με βάση τα πρωτόκολλα και την πλήρη εφαρμογή τους, συντήρηση για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Το τοπικό πάχος εμφανίζεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπως: στην κοιλιά/στους γλουτούς/στη μέση/στους μηρούς/στα γόνατα/στα μπράτσα. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν υποχωρεί ούτε με σωματική άσκηση, ούτε μέσω της υγιεινής διατροφής!

Η εξάλειψη του τοπικού πάχους μπορεί να επιτευχθεί με τη θεραπευτική μέθοδο Hifu, που βασίζεται στην ενέργεια του υπερήχου με μη επεμβατικό τρόπο, στην κατεύθυνση στο βαθύ ιστό του δέρματος και στην άμεση καταστροφή των λιποκυττάρων. Το αποτέλεσμα είναι η εξάλειψη του τοπικού πάχους αναίμακτα, χωρίς σημάδια και ουλές!

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Η Λιποδιάλυση αποτελεί, ουσιαστικά, μια εξελιγμένη τεχνολογικά θεραπεία αντιμετώπισης της Κυτταρίτιδας. Αποτελεί μία μη επεμβατική θεραπεία καταπολέμησης του τοπικού λίπους, γρήγορα/αποτελεσματικά και με ασφάλεια!

Είναι η ιδανική μέθοδος για να καταπολεμήσετε τα τοπικά σημεία λίπους που δεν μειώνονται με διατροφή και άσκηση και τα ανεπιθύμητα σημεία τοπικού λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας. Η λιποδιάλυση αποτελεί την ιδανική μέθοδο για να αποκτήσετε ένα πιο αδύνατο σώμα, χωρίς την ταλαιπωρία και τα ρίσκα που επιφέρει μια εγχείρηση.

Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη μέθοδο απώλειας τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο. Εφαρμόζεται για πολλά χρόνια και πολλές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της!

BODY WRAPPING

Στο κέντρο αισθητικής της Καλλιόπης Σταυροπούλου, τη γραμμή του σώματός σας δεν την αφήνουμε στην τύχη της! Τώρα, πια, υπάρχει δραστική θεραπεία ενάντια στο τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, μέσω της μεθόδου περιτύλιξης του σώματος, Body Wrapping.

Με την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείτε αποτελέσματα ως προς τη μείωση του συσσωρευμένου λίπους και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και μπορεί να μετρηθούν.

Η αισθητικός Καλλιόπη Σταυροπούλου έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί στην τεχνική της περιτύλιξης του σώματος με συγκεκριμένη πίεση λεμφικής παροχέτευσης (Body Wrapping).

Μετά τη θεραπεία το δέρμα σας είναι απαλότερο, βελούδινο και, συγχρόνως, σφικτό και σφριγηλό, γεμάτο ζωντάνια. Κι όλα αυτά, λόγω της ευεργετικής ρύθμισης της λεμφικής κυκλοφορίας. Μετά από 7 έως 10 συνεδρίες, το αποτελέσματα της μεθόδου Body Wrapping είναι εμφανέστατα και… θα χρειαστεί να αλλάξετε γκαρνταρόμπα, καθώς θα φοράτε, πλέον, μικρότερο νούμερο!

Body-Wrapping

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε, να σας ακούσουμε!