Μεσοθεραπεία Προσώπου

ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!


ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ

Στην αισθητική δερματολογία, η Μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς θεραπείες ανανέωσής του. Πρόκειται για μια τεχνική ανάπλασης και ανανέωσης των επιδερμικών κυττάρων! Προλαμβάνει και εξαφανίζει τις ρυτίδες του προσώπου, ενώ το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά φυσικό!

Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς δραστικών ουσιών - βιταμινών, ενυδατικών και αντιοξειδωτικών συστατικών. Παρέχει τα ευεργετικά οφέλη της Μεσοθεραπείας, χωρίς τη χρήση βελόνας. Είναι ασφαλής και ανώδυνη τεχνική και εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Αποτελέσματα μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας:

  • ριζική ανανέωση δέρματος - σφρίγος & τόνος
  • επαναφορά του προσώπου από τις ρυτίδες
  • μείωση κηλίδων (λόγω φωτογήρανσης)
  • βαθιά ενυδάτωση
  • εξαιρετικά αποτελέσματα στην περίπτωση αφυδατωμένου & ταλαιπωρημένου δέρματος
  • σύσφιγξη & ανόρθωση προσώπου

DermaPen

Ο μικροβελονισμός είναι ιδανική θεραπεία για να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου και όχι μόνο! Το DermaPen ενδείκνυται για τη θεραπεία σημαδιών του δέρματος, όπως ουλές από ακμή, πανάδες, έντονες φακίδες, ενοχλητικές ατέλειες. Όλα αυτά μπορεί να μειωθούν αισθητά σε όλους τους τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως χρώματος.

Ως θεραπεία, το DermaPen αναπλάθει με φυσικό τρόπο το δέρμα, χρησιμοποιώντας το φυσικό μηχανισμό δημιουργίας κολλαγόνου του προσώπου. Γι’ αυτό είναι γνωστό και ως θεραπεία επαγωγής κολλαγόνου. Είναι, ουσιαστικά, μία ασφαλής μέθοδος ενεργοποίησης νέας παραγωγής κολλαγόνου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε, να σας ακούσουμε!