Καθαρισμός Προσώπου

Η ΒΑΣΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ & ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ!


Στο κέντρο αισθητικής Καλλιόπη Σταυροπούλου, στην Αμαλιάδα, προτείνουμε τον βαθύ καθαρισμό ως μία από τις βασικές φροντίδες του προσώπου, διότι με αυτόν τον τρόπο καθαρίζουν σε βάθος οι πόροι του δέρματος. Ο καθαρισμός του προσώπου ανανεώνει τα κύτταρα, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει και το προετοιμάζει για να απορροφά, καλύτερα, τα προϊόντα περιποίησης.

Ο καθαρισμός, επίσης, απομακρύνει τα σημάδια και βελτιώνει το δέρμα, βοηθώντας πολύ σε περιπτώσεις ακμής. Ειδικότερα, με τον καθαρισμό προσώπου με φυτικά πίλινγκ, έχουμε τη δυνατότητα να εξαφανίσουμε σημάδια και ανεπιθύμητες ουλές!

Ο βαθύς καθαρισμός προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί όλες τις άλλες θεραπείες όπως, ενυδάτωση, peelings αντιγήρανσης, σύσφιγξης, μεσοθεραπείας κ.τ.λ.


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΤΜΟ

Ο Βαθύς Καθαρισμός πραγματοποιείται με τη βοήθεια του ατμού-vaper. Με τον ατμό μαλακώνει το δέρμα, οπότε γίνεται πιο εύκολη η διάνοιξη των πόρων, η εξαγωγή του σμήγματος και στη συνέχεια ακολουθούν διαφορετικά εξατομικευμένα πρωτόκολλα περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Αποφεύγεται σε:

  • πρόσωπα με ευρυαγγείες,
  • ροδόχρου νόσο,
  • ιδιαίτερα ευαίσθητα δέρματα.

ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι ένα μηχανικό peeling. Ένας μεγάλος αριθμός μικροκρυστάλλων από οξείδιο του αλουμινίου έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, καθαρίζοντάς την σε βάθος. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα, ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας, παράγοντας  περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Στη συνέχεια ακολουθούν διαφορετικά εξατομικευμένα πρωτόκολλα περιποίησης, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Αποτέλεσμα: υγιές, φωτεινό, χωρίς σημάδια και κηλίδες δέρμα.


ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο καθαρισμός αυτός ενδείκνυται για ασφυξιακά δέρματα και δέρματα ακμής.

PROFESSIONAL ENZYME TREATMENΤ: Η θεραπεία χρησιμοποιεί απολεπιστικά ένζυμα φρούτων, παπάγιας και ανανά, για το άνοιγμα των φραγμένων πόρων και την εύκολη εξαγωγή του σμήγματος χωρίς ερεθισμό. Εκχύλισμα ginkgo biloba για αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, εκχύλισμα νεραντζιού για βελτίωση της ενυδάτωσης, εκχύλισμα χαμομηλιού για καλματική δράση.

Είναι μια αποτελεσματική θεραπεία, για βαθύ καθαρισμό των πόρων, βελτίωση της όψης της επιδερμίδας και απομάκρυνση των φλεγμονών!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε, να σας ακούσουμε!