Σύσφιγξη σώματος

ΔΕΡΜΑ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΟ, ΣΦΡΙΓΗΛΟ & ΛΕΙΟ… ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!


MS SCULPT

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη, μη χειρουργική μέθοδο γλυπτικής σώματος για να μειώσετε το επίμονο λίπος στην κοιλιά ή τους γλουτούς σας, το EMSculpt μπορεί να είναι η τέλεια λύση για εσάς.

Το EMSculpt είναι εγκεκριμένο και είναι γενικά αποτελεσματικό για άτομα που κάνουν δίαιτα και προπόνηση και επιθυμούν να πετύχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα σε κοιλιά ή γλουτούς.

Το EMSculpt είναι μια θεραπεία οικοδόμησης μυών σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση ή άλλες χειρουργικές επεμβάσεις που αφαιρούν το λίπος.

Το EMSculpt είναι μια θεραπεία γλυπτικής σώματος που βοηθά στον προσδιορισμό των κοιλιακών και στην ανύψωση των γλουτών.

 

Ποιες περιοχές μπορούν να αντιμετωπιστούν με EMSculpt:

Οι περισσότεροι άνθρωποι που επιλέγουν τη θεραπεία περιγράμματος σώματος EMSculpt, τηχρησιμοποιούν για να ορίσουν την κοιλιακή περιοχή και να σηκώσουν τους γλουτούς.

Ωστόσο, το EMSculpt μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικό στους άνω βραχίονες και τους μηρούς.

Πώς λειτουργεί το EMSculpt;

Η θεραπεία γλυπτικής σώματος EMSculpt είναι ένα μηχάνημα με 4 κεφαλές που εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς υψηλής έντασης για να αναγκάσει μυϊκές συσπάσεις.

Παρόλο που μετά από αυτή τη θεραπεία μυϊκής οικοδόμησης μπορεί να αισθάνεστε ότι είχατε μια πολύ έντονη προπόνηση, οι ασθενείς μπορεί να επιστρέψουν στις κανονικές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.

Είναι γενικά για εκείνους τους ανθρώπους που, απλά, δεν μπορούν να αποκτήσουν κοιλιακούς ή γερούς γλουτούς, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά κάνουν δίαιτα και προπόνηση.ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Η νέα τεχνολογία σύσφιξης σώματος με ραδιοσυχνότητες μπορεί να σας χαρίσει μια λεπτή και όμορφη σιλουέτα και ένα σώμα σφικτό! Κι όλα αυτά, χωρίς ιδιαίτερη άσκηση ή χειρουργική επέμβαση. Βασίζεται σε μια νέα γενιά RF ραδιοσυχνοτήτων που επιτυγχάνουν σύσφιγξη στο δέρμα του σώματος, αλλά και μείωση της κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα σώμα σμιλευμένο!

Οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τα κύτταρα που παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και, έτσι, σε διάστημα 2 μέχρι 3 μηνών το δέρμα  φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο. Τα αποτελέσματα σε δύσκολες περιοχές σώματος, όπως στους προσαγωγούς/τους γλουτούς και τα μπράτσα, πραγματικά, θα σας εκπλήξουν!

HIFU BODY

Η νέα τεχνολογία Hifu είναι η ιδανική λύση για σύσφιγξη του σώματος χωρίς χειρουργείο! Το Hifu είναι ένα μηχάνημα που με τη χρήση υπερήχων καταφέρνει να ανορθώσει και να σφίξει τον ιστό του δέρματος. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί σύσφιγξη σε περιοχές του σώματος όπου η λύση θα ήταν, μόνο, το χειρουργείο. Αυτή η μοναδική θεραπεία δρα σε περιοχές, όπως: γόνατα, κοιλιά, ένωση γλουτών με πόδια, μπράτσα και ντεκολτέ.

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Γυμναστείτε ξεκούραστα και αδυνατίστε!

Η Ηλεκτροθεραπεία αποτελεί έναν ραγδαία εξελισσόμενο τομέα στην αισθητική, με πολλές δυνατότητες στις αισθητικές εφαρμογές. Η Ηλεκτροθεραπεία είναι γνωστή ως παθητική γυμναστική και δίνει την ιδεατή λύση, αν σας είναι αδύνατο να γυμνάζεστε και δη καθημερινά!

Η παθητική γυμναστική του σώματος επιτυγχάνεται με την επίδραση του ρεύματος στις μυϊκές ομάδες. Τα ρεύματα χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν συσπάσεις στους μυς και εφαρμόζονται, κυρίως, με τη μορφή παλμικών εντάσεων, έτσι ώστε η σύσπαση να αυξάνεται και να ελαττώνεται βαθμιαία σε δύναμη. Το μηχάνημα παθητικής γυμναστικής αντιμετωπίζει ακόμα και το πιο εξειδικευμένο πρόβλημα που αφορά στο αδυνάτισμα: το τοπικό ή ολικό πάχος, τη σύσφιγξη, την ανόρθωση, την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών, καθώς και συνδυασμό των παραπάνω.

Το κέντρο αισθητικής Καλλιόπη Σταυροπούλου διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα Ηλεκτροθεραπείας, όπως: Πρόγραμμα αδυνατίσματος για λιποδιάλυση, Πρόγραμμα σύσφιγξης, Πρόγραμμα για λιποδιάλυση και σύσφιγξη, Πρόγραμμα συντήρησης, Λεμφικό πρόγραμμα κ.ά.

Σας περιμένουμε στο κέντρο αισθητικής της Καλλιόπης Σταυροπούλου, στην Αμαλιάδα, για να στοχεύσουμε… στη θεαματική σύσφιγξη του σώματός σας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε, να σας ακούσουμε!