Αποτρίχωση

ΛΕΙΑ & ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ!


Η λεία και βελούδινη επιδερμίδα, αναμφισβήτητα, αποτελεί ζητούμενο κάθε γυναίκας! Και, προφανώς, όλες θέλουμε να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Στο κέντρο αισθητικής Καλλιόπη Σταυροπούλου, στην Αμαλιάδα, εφαρμόζουμε τις εξής μεθόδους αποτρίχωσης:

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Η αποτρίχωση με κερί, αν και αποτελεί προσωρινή μέθοδο, είναι άμεση και αποτελεσματική. Η επιλογή του κεριού γίνεται από την αισθητικό κ. Σταυροπούλου και μπορεί να είναι π.χ. κερί με μέλι ή με σοκολάτα! Η επιλογή γίνεται ανάλογα με το δέρμα σας και το είδος της τριχοφυΐας.

Αποτελέσματα: Η τρίχα αφαιρείται εύκολα, χωρίς να αφήσει ερεθισμούς, ενώ έχετε μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα!

Η αποτρίχωση με κερί εφαρμόζεται σε όλες τις επιφάνειες του σώματος, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως: μπικίνι/μασχάλες/άνω χείλος/χέρια κ.λπ.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER - IPL

Είναι μια μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης: η τρίχα στο πρόσωπο και στο σώμα καταστρέφεται πλήρως, ενώ αποκτάτε ένα τέλειο και απαλό δέρμα!

Τόσο το laser όσο και το IPL παράγουν φως, το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα την εστίαση στο θύλακα της τρίχας και την καταστροφή αυτής, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα. TO IPL LASER είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αποτρίχωσης, καθώς είναι ανώδυνη και άκρως αποτελεσματική.

To laser και το IPL ενδείκνυνται για όλες τις περιοχές στο πρόσωπο και στο σώμα, σε άνδρες και γυναίκες. Δεν συγκρίνεται με καμία άλλη μέθοδο αποτρίχωσης, καθώς έχει μόνιμα αποτελέσματα και καθιστά την επιδερμίδα καθαρή, λεία και βελούδινη, χωρίς ερεθισμούς και σπυράκια.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε, να σας ακούσουμε!