Ενυδάτωση Προσώπου

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΥΔΑΤΩΘΕΙ; ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ, ΞΑΝΑ, ΥΓΙΗ & ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!


Η ενυδάτωση του δέρματος στο πρόσωπο σας είναι άκρως σημαντική για να έχετε ένα υγιές δέρμα! Χωρίς υγρασία τα κύτταρα συρρικνώνονται και, έτσι, εμφανίζονται ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες στο δέρμα. Αν αισθάνεστε το δέρμα σας τραχύ και στεγνό, ενώ παράλληλα έχουν σχηματιστεί λεπτές ρυτίδες, τότε πιθανότατα το δέρμα σας έχει αφυδατωθεί! Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να φροντίσετε για την άμεση ενυδάτωσή του. Χαρίστε στο δέρμα σας την υγρασία που του χρειάζεται, για να έχετε πρόσωπο φωτεινό και λαμπερό!

Στο κέντρο αισθητικής Καλλιόπη Σταυροπούλου, στην Αμαλιάδα, προβαίνουμε σε αποτελεσματικές θεραπείες ενυδάτωσης του προσώπου, με στόχο… την ανάπλασή του!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η νέα θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης που εφαρμόζεται στο κέντρο μας έχει θεαματικά αποτελέσματα. Περιποιούμαστε και φροντίζουμε την επιδερμίδα του προσώπου σας, καταπολεμώντας τα συμπτώματα του αφυδατωμένου δέρματος. Συμπτώματα που οφείλονται σε περιβαλλοντολογικούς ή γονιδιακούς παράγοντες.

Με τη θεραπεία ενυδάτωσης που παρέχουμε, η επιδερμίδα σας ηρεμεί και η απώλεια της υγρασίας αποκαθίσταται! Η κυκλοφορία βελτιώνεται αισθητά και οι ρυτίδες που έχουν προκληθεί από την ξηρότητα υποχωρούν. Η επιδερμίδα σας γίνεται νεανική, δροσερή, απαλή, μαλακή… γεμάτη ζωντάνια! Το πρόσωπο γίνεται ελαστικό, όμορφο και φωτεινό.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ

Η ενυδάτωση με βιταμίνες αποτελεί μία καινοτόμα μέθοδο, κατά την οποία:

√ φυτικά μόρια βοηθούν την κατακράτηση του νερού στα κύτταρα της επιδερμίδας

√ αυξάνεται η πυκνότητα των ιστών

√ το δέρμα γίνεται σφιχτό και απαλό

√ η βιταμίνη C επιδιορθώνει τους ιστούς

√ η βιταμίνη Α βοηθά τα κύτταρα να καταπολεμήσουν τη γήρανση

Τέλος, με τη βοήθεια μιας υφασμάτινης μάσκας, όλα τα απαραίτητα συστατικά περνούν εις βάθος στην επιδερμίδα και, τελικά, δημιουργείται μια αίσθηση φρεσκάδας.

ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΣΜΗΤΙΚΗ

Η οξυγονοκοσμητική αποτελεί τη νέα και καινοτόμο μέθοδο περιποίησης του δέρματος, καθώς παρέχει στους ιστούς όλα τα απαραίτητα φυσικά ενεργά και θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Ως αποτέλεσμα, προσφέρει μοναδική ενυδάτωση, λαμπερό δέρμα και καταπολέμηση των ρυτίδων.

Πώς δουλεύει;

Μη ξεχνάτε πως το οξυγόνο αποτελεί πηγή ζωής για τα κύτταρα του σώματός μας. Έτσι, ο ταυτόχρονος εφοδιασμός των κυττάρων μας με υψηλής πυκνότητας οξυγόνο και ο μεταβολισμός πολλαπλών ευεργετικών βιταμινών οδηγεί σε βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ μας.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η ριζοσπαστική μέθοδος της οξυγονοκοσμητικής είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και όλων των ηλικιών τις γυναίκες (ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση) που θέλουν να αποκτήσουν μια νεανική και υπέροχη επιδερμίδα. Επιπρόσθετα, μπορείτε να τη συνδυάσετε και με άλλες θεραπείας (π.χ. peeling, καθαρισμό, δερμοαπόξεση κ.τ.λ.) για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η νέα εποχή της αισθητικής δερματολογίας είναι εδώ και ονομάζεται οξυγονοκοσμητική.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε, να σας ακούσουμε!