Αντιγήρανση

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…


ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!

Στο κέντρο αισθητικής της Καλλιόπης Σταυροπούλου μπορείτε να επιλέξετε την κλασική αισθητική, δηλαδή τις μεθόδους της αισθητικής που χαρίζουν υγεία και ομορφιά στον κάθε άνθρωπο, παρά το πέρασμα του χρόνου. Είναι φυσικές περιποιήσεις του δέρματος, με στόχο την αναζωογόνησή του!

Ο χρόνος περνάει και, σίγουρα, αφήνει τα σημάδια του, όχι μόνο στην επιδερμίδα μας εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Στο κέντρο μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λάμψετε, χαρίζοντας νεανικότητα στο δέρμα σας!

Υποστηρίζουμε τις αντιγήρανση με φυσικούς τρόπους και, στο πλαίσιο αυτό, σας συμβουλεύουμε:

  • να βάλετε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή και την άσκηση.
  • να παραμένετε ενυδατωμένες, εφαρμόζοντας στο δέρμα σας τα κατάλληλα προϊόντα αντιγήρανσης, που μπορείτε να βρείτε και στο ινστιτούτο μας.

Εκτός από τις αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες, εμπιστευθείτε τις μεθόδους της κλασικής αισθητικής και ελάτε να βρούμε, μαζί, την κατάλληλη αντιγηραντική  θεραπεία για το δέρμα σας! Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία, αλλά υπάρχουν τρόποι να δείχνει το δέρμα πιο νεανικό και λαμπερό και, έτσι, να επιτύχετε τη νεανική εμφάνιση που… όλοι θέλουμε

Με τις μεθόδους της κλασικής αισθητικής, όπως το λεμφικό ενεργειακό μασάζ και το φυσικό lifting, μπορείτε να ανακτήσετε την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας! Το φυσικό lifting εφαρμόζεται στους ιστούς της επιδερμίδας, με ειδικά εργαλεία και, πάντα, με φυσικά καλλυντικά.

Ο στόχος μας είναι να αποκτήσει το δέρμα σας…
φρεσκάδα και όγκο, με φυσικό τρόπο.

Με τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε, στο κέντρο αισθητικής της Καλλιόπης Σταυροπούλου, θα δείτε ορατά αποτελέσματα τόσο στο δέρμα σας, όσο και στη συνολική εικόνα του προσώπου σας. Με αρωγό τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο χώρο της Αισθητικής, συνδυάζουμε μεθόδους περιποίησης του δέρματος, με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Ως έμπειροι επαγγελματίες αισθητικοί, ξέρουμε τι είναι το καλύτερο για κάθε περίπτωση και χρησιμοποιούμε μηχανήματα και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος! Οι συνδυασμοί των μεθόδων μας μάς δίνουν, πάντα, τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF

Στο κέντρο μας επιλέγουμε ραδιοσυχνότητες RF τελευταίας τεχνολογίας (που βοηθούν στην αύξηση του κολλαγόνου) με τη χρήση ραδιοκυμάτων που εισχωρούν στο μέσο του δέρματος, προκαλώντας θερμότητα και νέα παραγωγή κυττάρων, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνονται οι υπάρχουσες κυτταρικές λειτουργίες που είναι σε εξέλιξη.

Ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει πεπτίδια που προκύπτουν από την ένωση αμινοξέων, δίνοντας έτσι τις πρωτεΐνες. Μια τέτοια πρωτεΐνη είναι το κολλαγόνο. Όμως, με την πάροδο του χρόνου το κολλαγόνο ελαττώνεται. Οι επιστήμονες έδωσαν τη λύση με βιοτεχνολογικές πηγές πεπτιδίων, που μοιάζουν σχεδόν με τα ανθρώπινα πεπτίδια και βοηθούν στη σύνθεση του κολλαγόνου. Τα πεπτίδια είναι μια επανάσταση στην κοσμετολογία και την ιατρική αισθητική και δίνουν, πραγματικά, εξαιρετικά αποτελέσματα!

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF απευθύνεται σε όλα τα δέρματα που έχουν ανάγκη την επανόρθωση του φυσικού οβάλ! Εφαρμόζεται, εκτός από το πρόσωπο, σε λαιμό/ντεκολτέ/μάτια (μαύροι κύκλοι – σακούλες). Συνδυάζεται, άριστα, με τη μεσοθεραπεία προσώπου.

HYDRAFACIAL

Η πιο σύγχρονη μέθοδος για βαθύ καθαρισμό, είναι η Red Carpet Treatment, καθώς πρόκειται για τη θεραπεία που προτιμούν οι celebrities, χαρίζοντας στο δέρμα τους βαθιά λάμψη και ενυδάτωση λίγο πριν βγουν στο κόκκινο χαλί!

Η μέθοδος αυτή προσφέρει στο δέρμα, ταυτόχρονα, καθαρισμό και απολέπιση με τη βοήθεια της αρνητικής πίεσης του νερού, του υδρογονωμένου νερού και, πιο συγκεκριμένα, με την ειδική κεφαλή, με τη μέθοδο του στροβιλισμού και της αναρρόφησης: τα μόρια του νερού που είναι τόσο μικρά έχουν τη δυνατότητα να μπουν μέσα στους πόρους και να καθαρίσουν σε βάθος την επιδερμίδα, να αφαιρέσουν το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα και να απομακρύνουν χωρίς ερεθισμό σημάδια και νεκρά κύτταρα.

Μαζί με την υδροηλεκτρική λειτουργία του Hydrofacial επιτυγχάνεται βαθιά ενυδάτωση και οξυγόνωση του δέρματος. Στη συνέχεια με το βιο-λίφτινγκ ρόλερ παρέχουμε ένα διεγερτικό μασάζ στο πρόσωπο και διεισδύουμε υαλουρονικό και βιταμίνες στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Είναι μια ιδανική θεραπεία για την τέλεια λάμψη, πριν από μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

ΚΡΥΟΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με την Κρυομεσοθεραπεία παγώνουμε το χρόνο και τη γήρανση!

Διορθώστε τις ατέλειες του προσώπου και του σώματός σας με την τεχνολογία της κρυομεσοθεραπείας, που συνδυάζει τα οφέλη της κρυοθεραπείας και της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας για τη διόρθωση πληθώρας αισθητικών προβλημάτων. Μια αναζωογονητική θεραπεία κατά την οποία ωφέλιμα κοσμητικά σκευάσματα εισέρχονται στο μεσόδερμα, ενώ παράλληλα στην περιοχή της εφαρμογής, το δέρμα δέχεται ψύξη στους -10oC, από την κεφαλή του συστήματος.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ενώ το σώμα σμιλεύεται και γίνεται πιο νεανικό. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το δέρμα θα υποστεί για ελάχιστα λεπτά ψύξη στους -10oC και ότι δημιουργούνται διάφορες αλυσιδωτές αντιδράσεις με εξαιρετικά οφέλη στην αντιγήρανση.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία γίνεται με μία μέθοδο ειδικά διαμορφωμένου ηλεκτρικού πεδίου, επηρεάζοντας τα κυτταρικά τοιχώματα έτσι ώστε αυτά να απορροφήσουν τα κοσμητικά προϊόντα που έχουν απλωθεί στην επιφάνεια του δέρματος.

Τα οφέλη είναι πολλαπλά:

  • Σύσφιγξη & Ανάπλαση επιδερμίδας
  • Μείωση ρυτίδων & γραμμών
  • Μείωση ακμής, πανάδων και κηλίδων
  • Παραγωγή Κολλαγόνου
  • Υγιές & λαμπερό δέρμα

PEELING με Οξέα Φρούτων (AHA
AHA Peelings - Peelings με Οξέα Φρούτων

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε Peelings με οξέα φρούτων, δηλαδή με φυσικές ουσίες που περιέχονται στα φρούτα, τα οποία συμβάλλουν, σημαντικά, στη δημιουργία ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος. Είναι μια αγωγή που καθαρίζει το δέρμα σας εις βάθος, χωρίς να πονέσετε. Η χρήση των καταλλήλων οξέων βοηθάει το δέρμα να αποβάλει τα νεκρά κύτταρα, ενώ μειώνει την παραγωγή σμήγματος από το δέρμα.

Ο καθαρισμός προσώπου με οξέα φρούτων βελτιώνει, θεαματικά, την όψη και την υφή του δέρματός σας και διορθώνει τυχόν δυσχρωμίες, προσφέροντας στο δέρμα μια νεανική λάμψη και μια λεία υφή. Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, στα οποία οφείλεται η κουρασμένη όψη του δέρματος. Το πρόσωπο φαίνεται λαμπερό, αναζωογονημένο και καθαρό, ενώ αυξάνονται η ελαστίνη και το κολλαγόνο και μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε, να σας ακούσουμε!